Verzending & levering

Je eerste lingeriebox wordt iedere 23e van de maand verzonden. Bestel je voor de 15e van de maand? Dan gaat jouw bestelling deze maand nog mee. Bestel je na de 15e van de maand? Dan wordt je bestelling de volgende maand verzonden. Het kan dus zijn dat het even duurt voordat je je eerste bestelling binnen krijgt. Maar geloof ons, het is de moeite waard!

De maandelijkse orders worden met track and trace verzonden. Wanneer jouw bestelling verzonden is, ontvang je van ons een e-mail met de track and trace link. Op deze manier kun je gemakkelijk jouw pakket volgen.

Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland, België en de UK. Echter werken we er hard aan om spoedig ook in andere landen mensen blij te maken met ons concept!

Wij schrijven maandelijks af op de 15e van de maand. Je order wordt op de 23e van iedere maand verstuurd.

Afhankelijk van My Parcel hoor je dit zo snel mogelijk na deze datum te ontvangen. Wij schrijven dus altijd eerst af voordat we leveren.

Heb je je bestelling nog niet ontvangen, dan kun je eerst even de track and trace controleren. Mocht het pakketje na een week van jouw verzendmoment nog niet binnen zijn, kun je het beste even contact opnemen met ons Customer Care team via info@livish.nl.

Voor de box hoef je niet thuis te blijven. Deze wordt bezorgd via een brievenbus pakket.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Winkelwagen